ahli cute miut

Thursday, April 26, 2012

jom KITA VOTE sokong MAK DARA & SHEE D

assalammualaikum adik2,ibu2 dan bapak2 blogger sakalian... hari ni akak nak minta jasa baik semua hehehe...gelak pulakkan...jom kita vote MAK DARA
jom kita vote MAK DARA fave kay poh dan jom kita vote lagi satu ye iaitu adik akak shee D
jom kita undi mereka...setiap undian anda sangat2lah dihargai dan dikenang...terima kasih =)

Wednesday, April 25, 2012

PESTA BUKU ANTARABANGSA

assalamualaikum blogger2... esok dah mula pesta buku antarabangsa kat PWTC...sape2 yg nak pergi hehehehe
dah dua tahun akak tak berpeluang nak ke sana...mungkin tahun ni jugak tak dapat gi jugakkk wawawawawa...tak pelahkan tak dapat pergi pun tak pe.. boleh je beli kat popular or mph ke huhuhu ...ayat penyedap hati hahahaha... start esok 27 april ramai penulis2 novel yg turun padang antara yg akak minat ialah suri ryana (penulis m.a.i.d)novel dia mmg kenalah dengan jiwakan walaupun baru satu novel tp dia dah bagi akak jatuh cinta ngan penulisannye esok dia lancarkan buku baru iaitu isteri separuh masa...menarik je tajuknyekan hihi...esok suri ryana akan ada dari 12.30-2.00 ptg jer dan sabtu dan ahad...tp akak nak balik kg esok mcm ner huhuhuhu tak pelah tak de rezekikan...oklah antara novelis lain yg akak minat...siti rosmizah,ahadiat akashah,RAM,sharina wirdayu dan ramai lglah...novel2 mereka kenalah dengan jiwakan dan tak rugi beli hehehe...so jng buang masa jom ke PESTA BUKU ANTARABANGSA byk lagi buku2 yg boleh kita beli kat sana ada diskaun hihi.

Monday, April 23, 2012

percutian yg tak dirancang.

assalammualaikum bloggers2 yg cune melecune sekalian... ha entri akak hari ni hahaha tentang percutian tak dirancang dalam erti kata main redah je nk gi mana pun...kalau rancang awal2 pun dah tentu2 tak menjadi ade je tmpat yg tak sempat nak pergi...percutian yg main hentam kromo ni best gakkan byk tempat gak yg sempat pergi... hari pertama sabtu 21/04/2012 mandi manda di PORT DICKSON (teluk kemang)yang pergi kami sekeluargalah + adik2 lensa zue dan biskut cute dan dua org staff multi mega electrical solutions asheed ash a.k.a ek dan ajak angin di pantai teluk kemang sgt kuat ombak pun besar jugak terpelanting gak la akak ngan anak 2 hehehe layan gambo ye
...lepas bermandi manda kami lapoooo hahhahaha lepas mandi dan salin baju kami pun jalan2 cari makan dan terjumpa cowboy place kat PD
gambar dari Beautiful Malaysia
oklah menunye nasi kukus ayam panggang oklah sedap jugak tp kalau ayam tu dipangang tidak terlalu kering lagi best...setelam semua kekenyangan kepala tk boleh nk berfikir hahahaha keputusan kami pun ke MELAKA... sampai melaka dalam pukul 9mlm...sesampai saja hubby terus cari tempat tidur hahaha...kami menginap semalam di king hotel melaka oklah apartment 3 bilik cukup untuk kami 10org...mlm tu lepas merehatkan diri kami dibawa oleh kenalan lama cik lensa zue ke jonker street dan uptown pahlawan walk...walaupun dekat kl ni byk uptown dan downtownkan tetap nk pergi jugak...pas puas pusing2 kami balik bilik kami hihihihi... hari kedua 22/04/2012 kami menuju ke zoo melaka bawak anak2 tgk binatang2 jom layan gambar tak byk yg disnap...kena minta cik lensa zue nanti...
MAMA BERSAMA ANAK2Nye Ngeeee
mama dan iman (anak bongsu ye)
miss lensa yg cantik...bersama ulaqnye hehehehe
oklah layan sikit2 je udah le hehehehe lepas ppuas pusing2 zoo melaka kami singah ke jusco ermmm makan2 dulu,lepas makan kami ke bandar merah hahahaha tmpat2 bersejarah di melaka...masuk muzium kapal tukan ape ke namanye haaa...muzium samudera hahahaha ok layan gambar lg...yg bermacam2 gaya dan style hahahahaha mmg best!!!
hahahaha pasangan terHOT abad ini ahaks!!!
staff MMES razak
staff MMES asheed a.k.a ek hehehehe
whattt up...whatt up..
buat mcm rhumah sendiri hehehehe

Monday, April 16, 2012

anak2 teruna saya.


assalammualaikum...
entri akak hari ni setelah beberapa minggu menyepi hihihi cite sikit pasal anak2 teruna akk =)

pejam celik...pejam celik dah empat org anak akak hahahaha empat2 lelaki...mcm tak percaya dah ada 4org permata hati...merekalah nyawaku.
syukur alhamdulillah dikurniakan zuriat yg sempurna dan sihat walaupun semuanye lelaki...dalam usia 32 tahun akak dah ada empat orng anak cukup seperti yg dirancang...tp kalau ada rezeki lg alhamdulillah...akak tk tolak =)rezeki allah.
yg pertama genap 9 tahun bln depan,yg kedua 7 tahun,yg ketiga 3 tahun dan yg keempat 8bulan...cukup untuk memeriahkan suasana hahaha mmg meriah!!!rata2 kalau mana2 jer akak pergi ade je yg tanya.."boleh ke jaga empat2 org hero tak susah ke?" huhuhu susah ke jaga anak2..pada akak tak de ape yg susah...nakal biasalah budak2 normal yg aktifkan tgh nak membesar byk benda yg diaorg nak explore...sume benda nk tanya sama je mcm gegirl cuma gegirl ni maybe lembut sikit...tak ada istilah susah menjaga anak2 nikan...sempurna hidup walau pun kadang2 kelam kabut...hihihi adatlah sikit2 kan...dah besar nanti boleh join anak2 main futsal hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...