ahli cute miut

Saturday, June 16, 2012

SELAMAT HARI BAPA

assalammualaikum blogger2 sekalian.... kalau ikut kalender hari ni 17 jun 2012 adalah hari BAPA...akak dah tak de ayah,ayah akak dah 7 tahun meninggal...rindunye kat arwah papa,ermmmm sedihnya...allah lebih sayangkan diakan...semoga rohnya dicucuri rahmat dan dia ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...amin. walaupun akak dah tak ada ayah...akak masih beruntung menpunyai bapa mertua yg penyayang dapatlah akak menumpang kasih seorang ayah pada ABAH...sayang ABAH...dan ucapan selamat hari BAPA ini akak ucapkan kepada SUAMI,ABAH dan semua BAPA2 di seluruh dunia...dan tak lupa selamat hari bapa"PAPA" jasa dan perngorbanan papa membesarkan nana dari hari pertama lahir kedunia hingga akhir hayat papa tak pernah nana lupakan...nana sayang dan rindu papa sangat2...al-fatihah.

Thursday, June 14, 2012

hobi membaking sudah tiba!!!!!

assalammualaimum wahai blogger2 sekalian alam hehehehe... entri hari ni taklah hebat pun sekadar nak kongsi2 cerita jew...hari ni akak ada kerajinan membaking red velvet cup kek...first time cuba dan rasa kek ni,teruja nak cuba buat dah lama tp baru ada kesempatan dan kerajinannye tambah pulak bahan2 pun cukup jadi ape lagi cari resepi dah buatlah...nak kata susah taklah susah mungkin akak buat dalam cup,kalau akak buat kek mesti rumit jugak sbb nak belah2 kek tu lagi nak sapu krim cheese lagi dan nak mendeko lagikan...tu sbb akak buat cup kek je hehehehehe...ok setelah bertungkus lumus maka terhasillah taraaaaa...
nilah dia cup keknye...
so pada adik2 yg rhajin nak mencuba jom klik sini untuk resepi selamat mencuba.

Tuesday, June 12, 2012

SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara

assalammualaikum blogger2 sekalian... hari ni akak join segmen jom bikin filem bersama mak dara hehehehe teruja sangat... so filem ape ye jom tgk poster filem akak ni hehehehe hihihi ok tak filem akak ni LELABAH LOVE agak agak boleh jual tak ahaks!!!mengisahkan cerita seorang pemuda yg disumpah menjadi LELABAH dan tepat pukul 12 malam dia akan menjadi manusia biasa semula hehehehe...jatuh cinta dengan seorang gadis bisu...(sbb tak hafal skrip ekekekekekekek)dapatkan LELABAH berterus terang tentang dirinya yg sebenar....saksikan LELABAH love. di sebabkan akak terlalu teruja akak tambah satu lagi filem maklumlah duit berkepuk2 nk bikin filem hihihihihihihi poyo... haaa ok tak filem akak ni REROBOT TRANSFOMER JANGAN PANDANG2 ANAKKU..mengisahkan tentang robot2 yg mahukan sesuatu dari mainan yg dibeli oleh Nana D kepada anaknye...cite gempak alaf baru hehehehe mesti tonton. ni lg satu poster hihihihi layan je meroyan akak ye

happy birthday to my hubby

assalammualaikum... semalam 11/06/2012 besday somi akak... ermmm mesti ade yg baca ni kata "ade ku kesah"hihihihihihi tak kisah lakan blog akakkan hihihihi so semalam akak pun membaking ehhh bukan baking tapi kukus...dan mendeko sebijik kek khas untuk somi tercinta...dengan rasa penuh kasih dan sayang akak telah menghasilkan sebijik kek jom layan pic ye yg sudi le tgk... inilah dia hasilnya...deko yg biasa2 je. hanya pemain bola je yg ade..bolanye kena pinjam sempena euro 2012 hihihihi walaupun simple tapi somi akak sangat2 menghargainye tk payah yg mahal2 pun air tanggan isteri lg sedapkan...kek coklat moist kukus...kalau nk resepi cari kat page akak ni ada.

Wednesday, June 6, 2012

Hobi baru saya

assalammualaikum...blogger2 yg cute2 sekalian lamanye tak update blog akak ni...maklumlah skrg cuti sekolahkan,jadi akak mmg bz melayan kerenah anak2 bujang akak,masak2,kemas2 rumah hahaha...dan akak ade hobi baru tau tiba2 terjebak dalam dunia kraft ni...buat bunga dari kertas hahahaha menarikkan nk tgk hasil tangan akak tak jom layan gambar ni... cantik tak roses paper ni akak guna kertas A4 biase je yg colourful2 tu.byk dah akak buat...practice untuk buat yg lg cantik hihihihiha yg ni akak lekat pada kad tambahkan seri kat kad nikan...so ape lagi jomlah try buat senang je akak belajar kat youtube saje...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...