ahli cute miut

Monday, July 2, 2012

membaking lagi

assalammualaikum blogger2 sekalian... lamanya akak tak update blog sepi akak ni...bz la sikit dengan anak2 for the same time akak berbiznes lagi hehehe tu semua sbb minat dan suka benda2 yg rumit,hehehe ade ke org yg suke benda2 rumit ni...mestilah adakan salah sorangnye akaklah hihihi... ada yg kata org yg sukakan benda2 rumit ni adalah seorang yg penyabar...ye ke?akak rase akak ni kurang sabar sikit ekekekekekeke... oklah nak tau ape yg akak buatkan sampai nak update blog pun maleh hehehehe macam biasalah siapkan tempahan coklat walaupun sikit2 tapi tetap menjadikan diri akak seorang yg sgt sibuk dengan jadual harian yg sangat2 full...hahahahaha terbaru akak terima tempahan kek dari ustazah hasanah...ustazah yg ngajar anak2 akak mengaji...jomlah kita layan gombo ni ye..
chocolate cake moist with buttercream frosting
nilah hasilnya design bakul pertama kali cuba ni,mmg agak mencabar tapi bila dah biasa senang je...ate jom le mengkome2 kita cuba mendeko kek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...