ahli cute miut

Tuesday, November 29, 2011

tak payah nk SOMBONG SANGAT lahhhh...

ragam manusia ni macam2...macam2 ado...
biaselah tukan dah nama pun manusia,aku pun tak terkecuali dari mempunyai ragam,tp ragam aku tak lah poyo sgt hihihihi...dunia skrg semua celik IT dari anak2 kecik sampai ke makcik pakcik sume pun dah ado MUKABUKU a.k.a FACEBOOK.
Dan yg perangai POYO tukan buh STATUS belagak nk mampus...SOMBONG...maklumlah dulu hidup susah sekarang dah senang duit tak tau mana nk simpan,shopping pun sume bran baikkkkk punyokan...kan tu tak kisahlah,ade yg sanggup mengadaikan keselamatan diri dan family...tau kenapa??????
*gi ATM snap gambar baki akaun rm 2juta...upload kat MUKABUKU....
*beli jongkong emas tuk pelaburan snap..upload kat
MUKABUKU
..
*snap gambar dengan duit berkepuk....upload kat MUKABUKU dan dengan bangganye bagitau satu dunia yg dia kayo...tak ke bahaye...hehehehe lantak kome le kan yg kene rompak komenye bukan den....tp bodoh nmanye...kan snap gambar kete siap tunjuk n0 plat mmg confirm kalau perompak nmpak...kira sonang kojo den katonyo...betui tak?ish6...
tapikan yg paling POYO mmglah korang kaye tp jng hina org la weiii...
BUMI INI BULAT,ALLAH
berkuase kalau dia nk tarik balik sekelip mate je..jd beringatlah kawan2 setiap yg kita usahakan takkan menjadi kalau bukan kerana allah...ingat jng belagak dan jangan nak sombong sangattt lahhhh...kita sama je bezenye korang kaya dan kami tak kaye,tp kami ssh tak tanggung hutang bank..korang???kete besaq loan bank,rumah besaq loan bank,perabut rumah mahal2 bayar ansuran gak...sekolah anak company bayor...kami yuran mmg dah free hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi...biornye le deme yew hahahahahaha

4 comments:

  1. dan ada gak yang beli umah juta2, amik gmbr n tempek kt fb..siap ngn alamat skali.. mcm nak jemput perompak ke rumah je kan..tp kan.. perompak ada fb tak? :P
    **thks nana sgh n folo my blog..done folo here**

    ReplyDelete
  2. hahahahaha zaman skrg perompak celik it,mcm2 cara dan tk mustahilkan kita perlu berhati sentiasa,kat area saya ni makwe pakwe pun ade yg meragut..

    ReplyDelete
  3. jaman skang ni dik, sume nak kabo kat dunia, sume nak letak kat mukabuku, bila kena rompak, kena bunuh kan nyusahkan polis... hehehe... harap2 kita takde le menjadi sepoyo mereka kan...

    ReplyDelete
  4. tulahkan...laki aku marah kalau aku duk upload gambar2 ngan buh status aku sedang berada dimana...tp aku ni degil hehehe tp taklah gambar apepun gambar anak2 dan masak2 jekan hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...