ahli cute miut

Monday, November 19, 2012

Apakah HADIAH akhir tahun ANDA???

assalammualaikum kawan2... ok entri akak untuk hari ni yewww... nak cerita pasal tajuk diatas tu...apakah hadiah akhir tahun yg anda dapat...??? sebagai ibu dan bapa rasenye hadiah akhir tahun yg dinanti2 adalah hadiah dari anak2,betul tak?kenapa dari anak2? ok akak sebagai seorang ibu rasenye tak de hadiah lain yg lebih bermakna dari pada melihat anak2 cemerlang dalam pelajaran diaorng...alhamdulillah tahun ni anak akak dapat keputusan cemerlang dalam pelajarannye MOHAMAD DANISH FITRI BIN MOHD MASNI mendapat anugerah cemerlang KSSR...alhamdulillah walaupun ada mata pelajaran yg dia kurang tapi masih memuaskan...ok ape itu kssr(Kurikulum Standard Sekolah Rendah )sistem baru ni,pakai band
menurut kata cikgu kalau dapat band 3 pun dah dikira ok...alhamdulillah ramai jugak kawan2 akak yg dapat hadiah hujung tahun yg baik dari anak2 tahniah....harap tahun hadapan anak2 kita akan mendapat keputusan yg sangat2 cemerlang...

Friday, November 16, 2012

cuti sekolah dah mula!!!!!!!!!!!!!

assalammualaikum lamanya akak tak update blog sepi akak ni.....huhuhu sepikan!!! nak kata bz taklah bz sangat...tp mungkin sebab berukben akak ni lembab mcm siput kot tu yg segan nak on9 hihihi mukabuku akak pun lama sepi,lama tak jenguk blog MAK DARA...huhu rindu,rindu nak terjah blog besan dan kawan2 huhu...banyak entri yg nak buh nantilah yew akak buh entri akak yg bermcm2 tu...mcm2 kisah dan ragam huhu cuti sekolah pun dah bermula minggu lepas...tekak akak ni pun perit hari2 sebab anak2 cutikan maklumlah anak2 sume pun BOY jadi paham2 sudah hahahahaha yg penting kesabaran tuk handle bebudak ni sangat dialu2kan sepanjang coti sekolah ni hihihi ok ye tunggu entri akak nnti (ade ke yg nk tunggu?)perasan je mcmlah ramai yg terjah blog den hahahahahahahahahaha....salam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...