ahli cute miut

Friday, November 16, 2012

cuti sekolah dah mula!!!!!!!!!!!!!

assalammualaikum lamanya akak tak update blog sepi akak ni.....huhuhu sepikan!!! nak kata bz taklah bz sangat...tp mungkin sebab berukben akak ni lembab mcm siput kot tu yg segan nak on9 hihihi mukabuku akak pun lama sepi,lama tak jenguk blog MAK DARA...huhu rindu,rindu nak terjah blog besan dan kawan2 huhu...banyak entri yg nak buh nantilah yew akak buh entri akak yg bermcm2 tu...mcm2 kisah dan ragam huhu cuti sekolah pun dah bermula minggu lepas...tekak akak ni pun perit hari2 sebab anak2 cutikan maklumlah anak2 sume pun BOY jadi paham2 sudah hahahahaha yg penting kesabaran tuk handle bebudak ni sangat dialu2kan sepanjang coti sekolah ni hihihi ok ye tunggu entri akak nnti (ade ke yg nk tunggu?)perasan je mcmlah ramai yg terjah blog den hahahahahahahahahaha....salam.

1 comment:

  1. yeayyyy...js pun blh cuti kejap...xde la terkejar2 sbb ank dh cuti skolah...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...