ahli cute miut

Saturday, September 22, 2012

selamat bertunang Z & P

assalammualaikum... entri akak hari ni nak cite sikit pasal majlis pertunangan adik ipaq masa hari raya yang ke5 lepas...lama dahkan hihihihi temanye warna purple dari pihak perempuan(adik ipar) dan biru dari pihak lelaki(warna hantaran)tapi tak sempat pulak akak nak snap gambar hantaran pihak lelaki tu.... akak kasi upload gambar hantaran dari pihak perempuan(kamilah tu hihihi)
ni cup cakenya...dari akma kreatif
juga dari akma kreatif
ok buah,biskut(sebab time rayakan)kain pelikat dan sejadah,kain pasang,coklat...semua tu adalah usaha sama kami semua...ipar duai,biras mak pak mertua bertungkus lumus menyiapkan semuanya....ape yang penting...?keje sama kan kan
ni adalah hasil jari jemari biras saya en hazarul azli
coklat ni hasil jari jemari saya hihihihi cantik tak?
ni pelamin nye...
kira 9 dari pihak permpuan 7 dari pihak lelaki...hihihihi tapi cantik tak gubahan bunga dia hihi tu adalah hasil tangan akak ye gubah bunga saja lah yg lain tuan empunya diri yg buatkan sampai habis hehehehe.
simple jekan tapi dah buh semua barang jadi cantik pulak(mata akaklah hihihihi sesiapa yg berminat boleh panggil akak ye ekekekekekekekekek...poyos jek!!!! akhir sekali akak buh org yg bertunag tu ye...
gambar ni je ye sbb takut tuan tanah marah publish gambar dia hehehehe maklumlah pemalu orgnye

1 comment:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...