ahli cute miut

Tuesday, June 15, 2010

Bila anak2 tagih janji...

adoiii sakit telinga bila anak2 bising tuntut janji...papanye janji nak bawak gi balik kg cuti sekolah nie..TAK JADI...nak gi PD pun tak jadi jugak...so yg last nie kalau tak jadi gak mmg keciwa gilelah anak2 aku...papa janji nak bawak gi genting weekend nie mestilah kena tuntut hari2...bukan tak nak bawak tapi bilik sume penuh,kalau nak balik hari penat nanti and tak puas main,cuti2 sekolah nie mmg ramai gilelah mak bapak bawak anak2 naik gentingkan...dah pernah kena dulu sekali masa raya cina 2009 mak aiiii ramai sungguh kaum cina...deme tak balik kg ke raya hahaahaha...sian kat anak2 org aku nak main dah le kena Que panjang pastu kena potong plak ngan anak2 cino tu...ape lagi laki aku hangin le..."wahhh dont do like thatlah mister...my son sudah Q lama...wahhhh cino tu sound laki aku balik...saya bayar maaaa....laki aku membalas..."saya tak bayar mehhh?org lain tak byar..?sambil menunjukkan kad keahlian genting theme park itu...jng itu mcm ikut barisanlah,mcm budak2 sekolah..."laki aku perlilah tu...hahahahaha
tulah sebab kami malas nak bawak time cuti2 sekolah tapi kalau time sekolah takkan nak ponteng plakkan...tgklah mcm mana bawak gak le sian gak cuti2 asyik dok umah je dengar aku berleter hahahaha sabar ye anak2 ku sayang...nanti kita naik mainlah sampai muntah hahahahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...