ahli cute miut

Wednesday, December 21, 2011

cuti2 genting

sebelum ke melaka kami terlebih dulu bercuti2 ke genting,bukit tinggi dan PD...hihihi,my sister in law yg tinggal di jakarta balik malaysia musim cuti sekolah so kami beramai2 berkunjung kekota keriangan itu hehehe...kat sana yg paling seronok budaklah kan,mak budak jaga budak2 hi6...tak kisahlah janji budak2 happy...turut serta my mother,father in law,sis & bro in law...happy la kat tmpt sejuk beramai2...picture pn tk snap sgt...


sepatutnye ni aktiviti terakhir kat sana sebelum ke bukit tinggi



Dany yg paling kecik tapi dia yg paling excited hihihi



Iman kesejukkan habis sume bende mak dia beli tuk kurangkan sejuknye



boring sebenarnye ni,bende tu pusing2 jew papa



danial tak kisah sume benda dia naik"dia kata dah bayar naiklah sume kalau tak rugilah" hihihihi



ni artis hehehehe my brother in law a.k.a pak su



yg ni pun artis cun ekekekeke sister ni law...zura a.k.a mak jang



yg ni from jakarta ibuk sue & bapak hazarul a.k.a pak/mak yang...tengah beli lemang maklumlah rindu masakan malaysia



besarnye teddy bear ni



yg ni sesi jerit2 hehehehehe

2 comments:

  1. ish, lame gak aku nih x g genting.. dekat je pong ngn umah.. huhu!

    ReplyDelete
  2. tulak selalunye kalau yg dekat tulah kita jarang gikan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...