ahli cute miut

Thursday, June 14, 2012

hobi membaking sudah tiba!!!!!

assalammualaimum wahai blogger2 sekalian alam hehehehe... entri hari ni taklah hebat pun sekadar nak kongsi2 cerita jew...hari ni akak ada kerajinan membaking red velvet cup kek...first time cuba dan rasa kek ni,teruja nak cuba buat dah lama tp baru ada kesempatan dan kerajinannye tambah pulak bahan2 pun cukup jadi ape lagi cari resepi dah buatlah...nak kata susah taklah susah mungkin akak buat dalam cup,kalau akak buat kek mesti rumit jugak sbb nak belah2 kek tu lagi nak sapu krim cheese lagi dan nak mendeko lagikan...tu sbb akak buat cup kek je hehehehehe...ok setelah bertungkus lumus maka terhasillah taraaaaa...
nilah dia cup keknye...
so pada adik2 yg rhajin nak mencuba jom klik sini untuk resepi selamat mencuba.

3 comments:

  1. kalo dekat ngn ko nih besan, mmg aku dh dtg bwk bekas je. ekekke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan kan...hari2 aku ketuk pintu umah ko ajak makan hahahahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...