ahli cute miut

Wednesday, June 6, 2012

Hobi baru saya

assalammualaikum...blogger2 yg cute2 sekalian lamanye tak update blog akak ni...maklumlah skrg cuti sekolahkan,jadi akak mmg bz melayan kerenah anak2 bujang akak,masak2,kemas2 rumah hahaha...dan akak ade hobi baru tau tiba2 terjebak dalam dunia kraft ni...buat bunga dari kertas hahahaha menarikkan nk tgk hasil tangan akak tak jom layan gambar ni... cantik tak roses paper ni akak guna kertas A4 biase je yg colourful2 tu.byk dah akak buat...practice untuk buat yg lg cantik hihihihiha yg ni akak lekat pada kad tambahkan seri kat kad nikan...so ape lagi jomlah try buat senang je akak belajar kat youtube saje...

4 comments:

  1. wahhhh cantekkkkkk.. nanti boleh buat tutorialnya versi nana pulak ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hahahaha nk tempah wat pe ko pun boleh buat punye senang sangat2...hihiihihihi nanti aku buat bunga teknik quilling tu lg cune.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...