ahli cute miut

Thursday, May 24, 2012

kenapa akak BZ???

assalammualaikum semua blogger2 yg meletoppp entri akak hari ni...kenapa akak BZ?kenapa akak bz ek....hehehehe dalam 2 minggu lepas mmg akak bz sangat2...ape yg akak buatkan?surirumah jer hehehehe akak buat benda ni lihat dibawah...
akak Bz siapkan tempahan untuk sekolah idris shah gopeng perak sempena hari guru jom layan gambar2 ek...
yang ni lolichoc oreo with edible image...cantikkan hehehe ada lencana sekolah lagi...(boleh dimakan ye)
yang ni choc dalam box mcm2 ada...
cantik tak?
banyak lg gambar2nye nak tgk byk lg jom ke sinipge ni baru punye jomlah 'like'pagr baru akak ni sudi2kan ye.tq

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...