ahli cute miut

Wednesday, November 13, 2013

TEPUNG AMAZING YG MMG AMAZING.

assalammualaikum reader semua...

lamanye tak update blog sunyi sepi akak ni...biasa la akak bz sesangat skrg ni hihihi (bzlah sangat)
sebenarnye akak bz jual tepung hihihihi tepung ape????

TEPUNG AMAZING ALMONDKISS COOKIES.
ooo mak aiiii besarnye kan kan...
inilah tepungnye...ramai yg kenal tepung ni dan ramai dah berjaya menjana pendapatan sampai puluh belas ribu...ALHAMDULILLAH kan dengan berkat rajin dan usaha mereka berjaya...mcm tu la yg akak nak..skrg sedang berusaha IN SHAA ALLAH.


mudah sangat nak buat cookies ni hanya campurkan 125gram butter (satu buku buttercup 250g bahagi 2) dan sebiji telur great B...kenapa B sbb kalau A putih dia banyakkan so kita pakai B dah cukup...senang ke senang?

tgk tu dari hanya tepung amazing almondkiss cookies ni boleh buat perbagai jenis cookies yg sedap dan rangup...hanya campurkan perasa je best ke best? hihihihi
so ape tunggu lagi jom order skrg whatsaap je  013-2449044 (nana)

kalau berminat nak jadi agent sangat2lah di alu2 kan.
pendaftaran hanya RM 100 dan ada hadiah menanti anda.
T & C apply.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...