ahli cute miut

Friday, February 14, 2014

Lama Giler Tak Update

assalammualikum

wahhhhhhh lamanye tak update blog yg sememang yg paling sepi ni...
kira ni entry pertama la untuk 2014 ni...so hari ni 14 feb kan...hihihihi upsss akak tak sambut velantine ye...tiap2 hari pun hari berkasih sayangkan tak perlulah tunggu 14 febuary...

so mana nk mula ye...agak2 dah lambat sangat tak akak nk ucap HAPPY NEW YEAR 2014!!!! yeay hihihi
GONG XI FA CAI...

tahun ni mesti semua pun dan pasang azam mcm2 kan tapi akak tak de pun azam2...ape yg nk buat akak buat je...kalau berjaya alhamdulillah,yg penting tiap2 hujung tahun akak nak hadiah istemewa dari anak2...so tahun lepas pun akak dapat hadiah hujung tahun yg best...mesti mak2 kat luar sana pun tahukan hadiah hujung tahun dari anak2...ape dia kalau tak KECERMERLANGAN anak2 dalam pelajaran KAN...ALHAMDULILLAH...

ape lagi nak cite OOooo mcm2 yg jadi awal2 tahun ni...yg sedih huhuhu tp byk yg sedih buat permulaan ni...akak masuk wad sbb denggi...anak akak pun masuk wad...berita permergian bapa saudara yg mmg rapat...akak panggil AYAH...semoga ayah di tempatkan dikalangan org2 yg beriman aminnn.sedih tk dapat balik sbb anak2 tak sihat dan suami kerja luar kawasan... a.k.a outstation.

ok la banyak bebel pun tak de org nk bacakan huhuhu so dari terus merepek kita tutup la entry hari ni nanti2 sambung K...semoga tahun 2014 ni membawa seribu rahmat dan kita semua diberkati allah...semoga juga kita dilimpahi dengan rezeki yg banyak aminnn.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...