ahli cute miut

Sunday, July 10, 2011

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙NOVEL˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙


ermmm lama sudah tak update blog ni...maklumlah bz dengan baca novel2,tah lah preggy kali ni suka sgt membaca...harap nanti bby pun ikut suka membaca...insyaallah...=D
antara novel2 yg di beli tahun ni yg baru/terpakai:

waktu mengukir rindu♥sharina wirdayu♥

serius novel ini mmg best sangat tak rugi beli...jalan cerita dan ending pun menarik...cepat beli hahahaha


M.A.I.D♥suri ryana♥



lafaskan kalimah cintamu & andai itu takdirnye♥siti rosmizah♥

>

kasih yg suci♥meen zulaikha♥

banyak lagi tp tk sempat nk snap gambar...nanti update lagilah hihihihi

2 comments:

  1. dah bertambah buku kat rak ye dik... best2...

    ReplyDelete
  2. tambah sikit2 je long...skrg ni nk gi kedai buku pun tk larat...tunggu lepas pantang le hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...