ahli cute miut

Wednesday, August 24, 2011

Pantang oh pantang

huhuhu bosan sungguhlah time2 berpantang ni...sume pun tak boleh nk buat,nak duduk je aduh bosang nyerrrr...hari pertama sampai rumah hahahaha hubby dah kemas elok buh katil kat ruang tamu tu yelah dia tak bagi aku turun naik atas...tak pelah 44 hari jekan tak de hal la...semua hubby buat dari basuh baju,sidai,lipat je aku sbb benda ringgankan...masak juadah berbuka pun dia gak...kadng2 dia mlas bazaar jelah jawabnye...hari ni dah masuk hari ke8 byk hari lagi weiii aduhhh malasnye...nasiblah ade tenet boleh gak lah lepaskan boring2 kalau bby tido...bby Iman pun tk byk ragam sgt...dia akan bangun kalau lapar dan lampin basah je...mlm pun sama jugak buat masa ni...tapi pukul 4 pagi dia akan bangun sampai papa ngan abg2 dia habis bersahur...mungkin sbb dah biasa masa dlm perut 16 hari aku bangun sahur pukul 4pg dan tido lepas abg dia gi sekolah pagi pukul 6.45...bby Iman ikut rutin tu pulak...tapi kira oklah sbb aku bangun temankan anak2 mkn sahurkan tak kisah la...lambatnye pulak masa berlalu time2 pntang ni...bertungku,berbarut benda yg paling aku suke berurut huhuhu best weiii...3 hari berurut dengan kak pah...baru first time cuba dengan dia,oklah dia urut ringgan rase badan aku sakit2 badan mase mengandung dulu pun hilang,yg bestnye dia siap bagi mkn jamu dan barutkan aku...byk jugak pertua yg dia bagi...kak pah ni mmg cantik muka berseri2 badan cantik walau dah anak 5...bidan la katakan....sape2 nak cuba mai bagitau kat aku ye...dengar cite kak pah ni pun pandai urut tuk nak dptkan bby jugak...ramai dah berjaya dengarnya dan dengarnye lg dia tahu bby kita tu boy or girl...dia kata kalau aku nk mengandung lagi aku akan dapat bby boy lagi...pencen la aku hahahaha tp kak pah kata allah yg menentukan dia hanya meramalnye jer dengan gerak hati..semua kebetulan allah lebih berkuasa.

5 comments:

  1. nti share dgn aku no kak pah ek.. mau urut bdn le. dh lame xurot bdan nih. hehe..

    ReplyDelete
  2. kak pah tu duk mana dik? nak try le...hehehee

    ReplyDelete
  3. rizawati: boleh je...

    along: kak pah tu dok area tomah aku je...

    ReplyDelete
  4. wahhh urut aku sekali lor nkkk bby huhuhu....berape kena bayo?

    ReplyDelete
  5. acik adik bayo rm150 tuk 3 hari

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...