ahli cute miut

Monday, April 16, 2012

anak2 teruna saya.


assalammualaikum...
entri akak hari ni setelah beberapa minggu menyepi hihihi cite sikit pasal anak2 teruna akk =)

pejam celik...pejam celik dah empat org anak akak hahahaha empat2 lelaki...mcm tak percaya dah ada 4org permata hati...merekalah nyawaku.
syukur alhamdulillah dikurniakan zuriat yg sempurna dan sihat walaupun semuanye lelaki...dalam usia 32 tahun akak dah ada empat orng anak cukup seperti yg dirancang...tp kalau ada rezeki lg alhamdulillah...akak tk tolak =)rezeki allah.
yg pertama genap 9 tahun bln depan,yg kedua 7 tahun,yg ketiga 3 tahun dan yg keempat 8bulan...cukup untuk memeriahkan suasana hahaha mmg meriah!!!rata2 kalau mana2 jer akak pergi ade je yg tanya.."boleh ke jaga empat2 org hero tak susah ke?" huhuhu susah ke jaga anak2..pada akak tak de ape yg susah...nakal biasalah budak2 normal yg aktifkan tgh nak membesar byk benda yg diaorg nak explore...sume benda nk tanya sama je mcm gegirl cuma gegirl ni maybe lembut sikit...tak ada istilah susah menjaga anak2 nikan...sempurna hidup walau pun kadang2 kelam kabut...hihihi adatlah sikit2 kan...dah besar nanti boleh join anak2 main futsal hahahaha

3 comments:

  1. macaam nak picit picit je pipi pipi diorng tuuuuuu hehehehehe comellllllllllll

    ReplyDelete
  2. comey bebenor ank teruna akk!ehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...