ahli cute miut

Monday, March 15, 2010

MATTA FAIR

adoiiiiii...banyaknya tempat2 menarik yg aku n family nak gi...tujuan utama ingat nak gi jakarta...tapi bila fikir punya fikir buat ape gi ngan agen kan baik beli tiket kapal terbang je...tempat merempat dah tentu2 ada...hahaha adik hubby menetap kat jakarta....bolehlah gi nanti...
tujuan kedua...cari tempat2 menarik kat dalam negara...nak gi tioman,redang....dan seangkatan dengannya semua kena booking hari biasa...cuti sekolah atau other public holiday tak boleh...ate bilanye nak pegi?org nak pergi time anak2 cuti sekolah le...adoiiii ape ke bang.... sangat deme tu...
tujuan seterusnya...cari percutian luar negara,nak gi china,dah ok siap nak bayar terus lagi...tapi...ada tapinya jugak,makan susah ma halal food mmg sgt susah cali punya...ayoooo takkan nak angkut makanan bebanyak kot huhuhu...
oklah kira lu pikirlah sendiri dulu nak ke tak nak pergi...
kami jalan lagi cari...pergi bangkok,phuket,krabi...adoi hai nak kena booking tiket kapal terbang sendiri plak ayoyo...anak kecik aku dah mengamuk dah...ni mau je dia melalak satu matta fair nanti ni...adoiiii nak tak nak bookinglah satu percutian luar negara yg paling dekat ngan malaysia iaitu singapore...bolehlahkan...tu pun kira jadi ke tak...valid sampai dec 2010 ada rezeki sampailah kot...percutian dlm negara...book le kat PD haha jadi le tu pun samalah jugak...jadi ke tak...simpan duit buat umrah lagi bagus hahaha

1 comment:

  1. tu la pasal kalau fair gitu, takleh book cuti skolah dek oi... anak aku pun dah bising2 tak de gi jenjalan, takat aku ni, dlm mesia je la dik, nak pegi luar tu harapan je la dek oi... hahahaha... passport pun takde!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...