ahli cute miut

Monday, January 16, 2012

Baby Saya Dan Bettermoms Bamboo cloth Diapers.

assalammualaikum...entri saya hari ni tentang baby saya dan Bettermoms bamboo cloth diapers
pada mulanya saya was2 jugak nak guna cloth diapers ni saya takut tak tahan lama bocorrrr je dan saya takut kalau2 bby iman dapat ruam...pada awal kelahiran(minggu pertama) iman saya pakaikan pampers pakai buang mami poko..naik ruam yg teruk...kesian bby iman mmg nmpak kesakitan bila basah...macam2 kaedah yg saya cuba, pakai krim ruam lampin lah,mak saya kata cuba buat tepung ubi tapi tetap sama jugak...sehinggalah saya terjumpa bettermoms bamboo cloth diapers on9 shop ni kat fb...selain dari design yg sangat comel BBCD ni murah...berbaloi saya beli,tak sampai seminggu ruam lampin Iman hilang alhamdulilah senang hatikan...selain menjimatkan Bettermoms Bamboo cloth Diapers ni sangat senang dicuci hanya pakai sabun cuci pinggan sunlight je...murahkan tak yah pakai sabun mahal2 dan yg paling saya suka Bamboo cloth Diapers ni cepat kering walaupun waktu hujan, masuk je dalam mesin basuh sidai kat branda rumah tak yah susah hati sbb hari hujan...mmg berbaloi dab sangat2 puas hati...tgk jelah gambar iman kat bawah ni=D


Iman sangat selesa bila pakai Bettermoms Bamboo cloth Diapers ni...smart tak???tak yah pakai baju pun nmpak kemas...=D


Yang ini adalah design yg paling mama iman suka pakaikan hehehehe
"jom main dengan Iman ngeeee"....


kecik2 dah pakai jeans kan...kau ade ??? hehehehehe
dan yg paling best Bamboo cloth Diapers ni boleh adjust dari saiz S,M dan L,baguskan...so saya syorkan pada ibu2 dan bakal ibu cubalah Bamboo cloth Diapers dari Bettermoms Bamboo cloth Diapers


antara koleksi yg ade nanti nk tambah lg.pastikan baby anda tidur lena

11 comments:

  1. xde baby cane?? santek2 design nih.. hahaha

    ReplyDelete
  2. hihihihi kena la wat bby ekekekekekekek...

    ReplyDelete
  3. follow sini balik :) thanks sudi follow blog fiqa ye :) waah. macam2 jenis diapers skrg eh ? bagus2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq fiqa sudi singgah blog akak yg tak seberape ni...

      Delete
  4. singgah sini..;) mcm2 eyh design diapers ni..hehe

    ReplyDelete
  5. jimat pakai cloth diapers ni kan dik... xperlu beli diaper pakai buang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah long aku beli pampers time nk jenjalan ngan blk kg je....tp ni aku msuk contest long..saje cube hihihi

      Delete
  6. Saya pakaikan untuk anak-anak saya ... :) dan ada jugak jual kat kawan2 .... memang bagus.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...