ahli cute miut

Thursday, January 5, 2012

sweetchocolate




hujung tahun lepas my sister in law ajak wat coklat hantaran tuk kawan baik dia...so sbb dah lama tk mendeko2 coklat jadi ape salahnye tolng dia buatkan
satu buat dlm box dan satu lagi jambangan dlm bakul...gubahan jambangan tu mak mertua yg byk tolong hihihihihi buatnye dh lame tp baru nk update kat blog hihihihi layannzzz





5 comments:

  1. blog awak di tag..jom tengok
    http://kuahayampedas.blogspot.com/2012/01/segment-fh-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  2. dik, kalau gubahan coklat tu tuka jadi gubahan sirih junjung bercoklat pun cantek kan dik...buat perubahan sket

    ReplyDelete
  3. ahakan...tulah kena buat lain dr org lainkan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...