ahli cute miut

Monday, January 9, 2012

oLd sChOOL

entry hari ni aku nk cite skit pasal OLD SCHOOL...OLD SCHOOL????
OLD SCHOOL ni sebenarnye nama kereta antik my hubby hehehehe baru je dia beli,mula2 katanye dia nk buat untuk kerja,maklumlah my hubby buat mcm2 kejekan...angkut barang2 berat dah agak berhabuk jadi sayang nk bwak guna kereta dia so dia belilah si old school ni...cantik lagi walau kereta lama tp masih dijaga rapi oleh bekas owner lama,pakcik tu mmg agak keberatan nk jual sbb dia takut kereta tu jadi tak cantik...kelmarin buat pertama kalinye aku naik OLD SCHOOL sampai ke semenyih gi rumah my elder sister yg baru pindah dari tenganu kite hehehehe...semalam gi kajang hahaha best weiii naik si OLD SCHOOL ni lajunye buat toyota alphard tergugat hahahahaha...
mula2 hubby tanya "sanggup ke naik kete tu...tak malu ke"? i jawab janji boleh sampai dan tak kena hujan sudah,ape nak kisah kereta tu cantik ape...takkan beli nk simpan jekan kita round2 KL pun ok jer hehehehe...kete lain simpan kasi rehat =D...gambar tk snap lagi hehehehe nanti2 i upload...


2 comments:

  1. anda di tag!!! =D

    http://ciksiputsedut.blogspot.com/2012/01/contest-my-bestfriends-forever-by-cik.html

    ReplyDelete
  2. To seguindo =)

    acesse http://blogdajessikacrazy.blogspot.com/

    se gostar segue la =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...