ahli cute miut

Tuesday, March 20, 2012

JIKA AKU PELAKON POPULAR

assalammualaikum..
entri hari ni hahahaha tu yg kat atas tu...join segmen MAK DARA.


ok ye JIKA AKU PELAKUN POPULARkan....hahahaha

NAMA GLAMOR DALAM DUNIA PERFILEMAN:

mariana damanhuri(akak bukan adik pelakon normah damanhuri okes hehehehe)

Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?

genre YG akak nak lakonkan...epic film mcm lord of the ring,avatar ke hehehehe...tak pun yg akak minat cerita hantu akak yg jadi hantu tu...akak balas dendam hahahahahaha ekekekekekeke takot x...takot x

WATAK YG DIIDAMKAN:

watak yg akak idam2kan dah tentulah heroinkan hahahahaha sape yg tak nk jd watak utama (hihihihihi perasaan lk akak)

Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?

hahaha yg ni akak suko akak nak berlakon di samping robert pattinson Aaron aziz la hahahaha hero idaman tu ataupun yg sesuailah ekekekekek janji mampu menjiwai watak sebagai hero akak ahaks.

so sesapa yg nk join cepat2 dah nak tutup ni...harap2 akak sempat la sertainye.

8 comments:

  1. Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe..perghhhh siappp ada posternya lagi.. sukaaaaaaaaaaa.... btw akk dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  2. haha..ramainya nak aaron aziz jadi hero..

    takut nya dya..jgn bls dendam kat dya ye..hehe

    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  3. dtg dri segmen yg sama...Aaron Aziz mmg tgh hot skrg hehehe

    ReplyDelete
  4. hai kak . singgah n follow sini . kalau jadi hantu . rambot kene pakai shampoo rejoice tw :) hihihi . jom sini http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  5. salam.dari segmen yg sama...follow awk

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

    jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. sapa tak nak belakon ngn aaron, hehe smua nk ...>_<

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua singgah sini...salam perkenalan
    akak dah follow anda semua.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...