ahli cute miut

Thursday, March 22, 2012

si kenit mama


assalammualaikum adik2 blogger yg comel dan kawan2 blogger yg smart dan jelitas.
salam 1 blogger semalaysia.
entri akak hari ni pasal sikenit Iman...anak akak yg ke4 hihihihi (empat org anak akak U)
pejam celik...pejam celik iman dah pun 7 bulan,nama penuh sikenit ni MOHD DARWISH IMAN,iman skrg dah pandai mcm2 mungkin tak lama lg akan pandai duduk sendiri...syabas bete,Iman pun dah ada dua batang gigi(bawah)huhuhuhu itu buat akak ngeri ye...kenapa ngeriii?sebab Iman fully breastfeeding,tau2 jelah kan ape yg akak maksud kan ngerii tu...hehehehehe tp demi anak apa pun akak sanggup dan tak kisah janji anak sihatkan.
dua hari dah iman selsema dan ada tanda2 yg dia akan batuk jugak...risaunye kalau anak2 tak sihat,selama 7 bulan ni Iman mmg tak pernah demam cuma selsema je pastu dia akan ok...tp hari ni akak akan bawak Iman ke klinik mintak doctor ubat selsema dan ubat batuk...seboleh2nye akak tak suka bg anak2 ubat2tan ni tapi kalau dah tak sihat wajib bagi risau zaman skrg bukan je barang2 cangih tp penyakit pun cangih2 gak tu yg buat akak lg risau...dan sebab selsema jugak Iman susah nak tidor dan menyusu..Kesian chusyuk mama tu semoga Iman cepat sembuh ye...amin



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...