ahli cute miut

Tuesday, March 20, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

assalammualaikum semua salam 1 malaysia...

entri hari ni seperti tajuk diatas ye...sapa yg tak nakkan RM5000,cuba2 nasib...jom kita sertai bersama2 kalau nak tahu maklumat lanjut lagi jom klik sini

Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara berdaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah. Jika terpilih, Rakan blogger akan diberitahu melalui email dan akan disenaraikan melalui post khas.
senangka jom join=)

5 comments:

  1. salam kenal n goodluck kak comel..:)

    ReplyDelete
  2. good luckkk

    p/s: terjah dan follow sini.. dari segmen mak daraaaaa

    ReplyDelete
  3. sy pun join jugak..gud luck ye :)

    ReplyDelete
  4. Terjah dari blog Mak DAra..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen mak dara. saya follow sama kat sini :)

    http://puangojes.blogspot.com/2012/03/ini-link-saya-sila-promote.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...