ahli cute miut

Friday, September 24, 2010

coklat oh coklat



hari ni aku buat coklat yg diorder oleh biras ku aizah...untuk di hadiahkan kepada suaminya iaitu adik ipar ku en zainal fitri...coklat 35pcs with box...alhamdulilah aizah nampaknya berpuas hati dengan hasil kreativiti aku mencomot2kan coklat tu...dan dengan ayat "sweet 34 luv all of us"...aku berjaya mendapatkan sedikit pujian ikhlas dari aizah....
bukan ape aizah ini seorang yg bercitarasa dan berkualiti,jadi kalau dia dah puji tu maknanye coklat aku tu bestlekan...alhamdulillah..syukur.

3 comments:

  1. adik, kau harus promote coklat ni kat blog or FB... kau kena ada nuffnang baru org ramai jenguk blog kau... sebab coklat ni bleh diniagakan... aku nak tempah gak nanti

    ReplyDelete
  2. along aku mmg wat bisnes ni,blog http://nzsweetscollections.blogspot.com...mailah terjah

    ReplyDelete
  3. adikkk leh la cik tumpang sekaki belajo wat coklat lak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...