ahli cute miut

Friday, September 3, 2010

++NOVEL++

hahaha dah lama aku tak update blog aku yg sememangnye tak siape pun yg tahu akan kewujudannya...hanya along je(dina).
banyak kerja?tak jugak aku surirumah je sibuk mendenye hu6,aku skrg nie giat membaca novel...dah sekian lama aku tinggalkan dunia novel2 nie...tapi sejak aku mulakan semula dengan buku kasih aryssa(mardina mohd jamil)pintu hati ku mulai terbuka tuk membaca novel cinta cewahhhh....hehehehe
skrg ni aku giat membaca novel2 lama...antaranya adalah hasil karya ahadiat akashah,tapi skrg susah gak nak cari novel2 dia...adelah aku dpt 3 buku,yg lain dari novelis2 yg lain...yang baru habis aku baca prince charming(along yg Suggest)best jugak cite dia,tapi aku baru baca sekali jelah...tak le mcm kasih aryssa 7kali sampai anak aku kata aku nie lambat membaca hahaha pada hal aku baca berkali2...skrg nie pantang je jumpa kedai buku mesti singgah,tapi skrg nie masih ade 3 buah buku yg masih belum dibaca maklum le sibuk skit buat kuih raye hahahaha adelah masa yg terluang tu curi2lah baca sikit2 tu pun kalau si kecik dany tak kacau.
kepada puan mardina mohd jamil cepat2lah siapkan karya terbaru...tak sabar nak tunggu.

1 comment:

  1. Adik, aku rasa nak nangis baca entri ni... terharu sangat2, ko baca novel aku sampai 7kali... huhuhu... nanti kalau kua novel baru, aku inform ko... ko selalu2 la promote blog ko ni... aku pun lama tak update blog... busy bangat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...