ahli cute miut

Friday, October 29, 2010

✿Edit✿lagi...♪lalalalalala♫❤lalalala♫♪❤‿❤

penyakit masa giat kat mspace dulu sudah mari..ayokkk...hihihi asyik nak ngedit gambar je...mcm2 nak di edit,nasiblah tak de photoshop kalau tak mmg anak2 sy puase...sian kat anak2 sy huhuhu kena mintak mamam hehehe anak2ku mama mu sudah siap masak ye...jangan ingat mama lupa ye sayang hihihi....edit2 jugak perut anak2 jangan dilupa...layan je!!!!

weee dany terbang!!!picture by mr hazarul ye!!!



ni edit kat picnik.com ye!!!



yg ni imikimi.com tgk nampak real tak en suamiku dengan angelina tu...ekekekekeke
sikit tu adat le ye dah name pun edit hihihi mari sama2 kita edit mengedit...!!!byk lagi tapi nak upload malehhhh huhuhu

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...