ahli cute miut

Friday, February 26, 2010

Avatar


best jugak cite avatar nie...mula2 masa hubby ajak tgk wayang aku tak nak,takut tak best...lagi pun alasan aku sebab anak kocik aku tu sat lagi melalak plak dalam panggung malu aku weiii...hahahaha
so tgk DVD jer le kat umah...best gak cite tu,walau pun ada gak le benda yg mcm tak masuk akalkan...tapi just movie,aku best layan cite tu sampai 3 kali..anak2 aku tak usah katalah mmg berkali2...selagi tak rosak,tu jelah diulang2 hahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...