ahli cute miut

Tuesday, February 9, 2010

cuti2 KL

ermmm lama gak tak gi jenjalan...lagik2 klcc,kira dah bertahun gak tak gi klcc so ahad tdi aku dan anak beranak ku jenjalan ke aquaria Klcc..nak kata best sangat tu...waterworld langkawi lagi best n puas tgk ikang2nye...hehehe,tapi tu tak penting sangat..bagi aku habiskan masa bersama2 hubby n baby2 aku adalah yg benda yg paling bermakna sekali..
.

3 comments:

  1. lama tak gi aquaria, first n last masa dgn dila n anak dia ayu... eryn pun belum lahir lagi masa tu... betapa punya lama daa...

    ReplyDelete
  2. hahaha...lamanye,long bilelah kita nak kuar sesame ek...?

    ReplyDelete
  3. buleh jek, bila kita nak pegi? kalau aku takde hal lain, buleh je ke mana2... biasanya pun aku keluar dgn kengkwn je dik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...